ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 174 Kč
naše cena 174 Kč
naše cena 174 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 174 Kč
naše cena 733 Kč
naše cena 174 Kč

ANKETA

Jaká je Vaše oblíbená???

MLÉČNÁ 46% HOŘKÁ 19% OŘÍŠKOVÁ 16% JAHODOVÁ 19%

PŘÍPRAVA
Příprava horké čokolády a frappé

Horká čokoláda - Jak ji správně připravit:

Příprava horké čokolády:

Jednou ze základních podmínek pro kvalitní přípravu horké čokolády je profesionální kávovar s výkonnou horkou párou. Jedna porce, obsah sáčku se smíchá se 125 ml předehřátého mléka a provaří horkou párou. Přelijeme do hrníčku, výsledkem je horký, hustý, přesto stále tekutý nápoj s chutí čokolády.

Horká čokoláda - Jak ji chutně připravit v domácích podmínkách, bez profesionálního kávovaru:

Jednoduchá rada pro přípravu horké čoklády - vařením ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. Pro vaření horké čokolády v mikrovlnné troubě doporučujeme mléko ve větším hrníčku předehřát, obsah sáčku v něm rozpustit a po vytažení z trouby lehce promíchat. Čokoláda je hotová ve chvíli, kdy obsah začne stoupat vařením vzhůru.

 

Příprava frappé

Obsah sáčku se smíchá se 150 ml studeného mléka, přidá se led - kostky nebo drcený, umixujeme v profi frapovači, výsledkem je hustá pěna o objemu až 400 ml.

Frappé nelze v domácích podmínkách kvalitně našlehat do husté pěny. Pokud ovšem nevlastníte závěsný shaker. V mixéru nelze frappé připravit.

NmNiOGU1